Lillian Abildgaard

Terapeut, Cand. mag.

Jeg er oprindelig uddannet korrespondent i engelsk og tysk, har spanskkundskaber efter et toårigt ophold i Sydamerika og supplerende merkonomkurser i markedsføring, regnskab/økonomi og organisation. Jeg har arbejdet som direktionssekretær i mindre og store virksomheder bl.a. med ansvar for indføring af ny teknologi, oplæring af elever og personaleansættelse.

Sygdom og opgivelse fra sundhedssystemet førte mig over i den alternative – eller som nogen vælger at sige – den komplementære branche, hvor jeg fik den for mig rigtige hjælp.

Ordet “holistisk”: At se det hele menneske som krop, psyke og ånd blev et nøgleord, der blev og fortsat er centralt for det spor, jeg siden valgte. Ligeså vigtigt er, at jeg til fulde erfarede vigtigheden af at tage udgangspunkt i det enkelte menneske – sandheden i at hvad der er medicin for den ene, kan være gift for den anden.

Det er efterfølgende gennem mere end 30 år blevet til uddannelser og kurser inden for en lang række fagområder (læs på behandling/samtale), som jeg siden 1991 har arbejdet med som selvstændig terapeut, foredragsholder og underviser i ind- og udland – heraf 12 år som initiativtager til og ejer af kur- og rekreationsstedet Holbrogaard på Sydfyn.
Næste fase af privat- og arbejdsliv er med udgangspunkt i Baunemosevej 7 (Læse mere her).
Bygningerne giver gode klinikker og opholdsrum, og de knap 40.000 kvm have og mark sikrer både friske råvarer til køkkenet og frisk luft og motion såvel til os selv som andre interesserede (Læs mere på Hildegards Have og www.hildegardshave.dk

Min interesse for verdens kulturer og religioner har resulteret i mange års omfattende rejseaktivitet og senest en uddannelse som Cand. mag. i religion og oldtidskundskab.

liillian_abildgaard